3
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Resim yarışmasında derece gururu

Milli Prodüktivite Merkezi’nin Mardin, Batman, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da Verimliliği Artırma Projesi kapsamında İlköğretim Okulları arasında düzenlediği resim yarışması sonuçlandı.

Ödül töreni İl Eğitim Hizmetleri Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

1–4 ve 5–8 sınıflar arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler ile resim öğretmenleri ve okul müdürlerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Midyat Gazi Yatılı ilköğretim Bölge Okulu (YİBO) 7. sınıf öğrencisi Metin Çiçek çizdiği resimle yarışmada üçüncü oldu.

Midyat ilçesine bağlı Doğanyazı köyünden gelerek Midyat Gazi YİBO’da eğitimine devam eden Çiçek duygularını şöyle açıkladı: çizdiğim resmin dereceye girdiğini duyunca çok sevindim çok mutluyum. Resim-iş öğretmenime ve müdürlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Başyardımcısı Orhan Şaşmaz, “bu tür yetenekli öğrencilerimizle gurur duyuyoruz onların gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkarıyoruz. Öğrencimizin kazandığı bu ödül bizleri sevindirdi. Bu tür gençlerimizi yetenekli oldukları alanlara da yönlendirmek gerekiyor. Resim-iş öğretmenimize bütün araç ve gereçleri aldık ve öğrencilerimizi eğitiyor böyle ödül alarak öğrencilerimizin başarılarını görünce bu bizi daha çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2006 Pazartesi 22:01:49
Güncelleme :24 Şubat 2006 Cuma 00:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?