3
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Teşekkürler TSO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Mardin Sanayi ve Ticaret Odası (TSO) işbirliğiyle merkezde bulunan bine yakın öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası olarak Mardin'de ilk defa eğitim yardımı yapıldığını belirten Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşi, kışların sert geçtiği kentte öğrencilerin ihtiyacına göre hazırlanan kaban ve ayakkabıların 2 gün içinde dağıtılacağını söyledi. Mardin TSO Başkanı Tutaşi, ilk ve orta dereceli okul öğrencilerine teşvik amaçlı yardım yaptıklarını ve onları başarılı görmek istediklerini ifade etti.

Yardımlara, okuduğu okul olan Şehit Üsteğmen Ayfer Gök İlköğretim Okulu'nda başlayan Tutaşi, TOBB ile birlikte aldıkları 15 milyar lira değerindeki giyim yardımlarını, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptıkları çalışma sonucu belirlediklerini ve yardıma muhtaç öğrencilere dağıttıklarını dile getirdi.

Eğitime destek anlamında geleneksel hale getirdikleri yardımların süreceğini kaydeden Tutaşi, "İmkanlarımız dahilinde okullara çeşitli yardımlarda bulunmaya devam edeceğiz. Giysi yardımı yaptığımız tüm öğrenciler eğitim gören fakir öğrencilerdir. Bu öğrencileri Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürüttüğümüz ortak çalışma sonucu belirledik. Öğrencilere dağıttığımız yardım paketlerinde mevcut mevsim koşullarını da dikkate alarak yardım paketlerimizde kaban ve ayakkabı yer almaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 16:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?