3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Satırla ailesini rehin aldı

Nusaybin'de bir kişi, annesini ve kardeşlerini satırla rehin aldı. Başkomiser tarafından sakinleştirilen genç, annesiyle birlikte polis otosuna bindirilerek, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Turan Mahallesi Mehmetçik Sokak'ta bulunan amcasının evine gelen ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen A.Y (18), evi satmak istediği için annesini ve kardeşlerini satırla rehin aldı. Polisin eve yaklaşmasını istemeyen A.Y, annesini öldürmekle tehdit etti. Evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, genci ikna etmeye çalıştı.

Yanına kimseyi kabul etmeyen genç, sık sık annesini satırla doğrayacağını söyleyerek, "Annem, evimizi satıyor. Sokakta kalacağız. Hiç kimsenin kapısına gidecek yüzümüz kalmadı. Anneme sürekli 'Evi satma' desem de, beni dinlemedi. Sokağa çıkacak halim kalmadı. Bazen evi terk edeceğini söylüyor. Artık çıkış yolum kalmadı. Onu öldüreceğim" diye bağırdı.

Olay yerine gelen polis ekibinden bir başkomiser, A.Y'yi ikna için girişimlerde bulundu. Önce genci sakinleştirmeye çalışan başkomiser, bir taraftan da polislere gözyaşartıcı gaz getirmeleri talimatını verdi. Elindeki satırla başkomiserle konuşmaya devam eden genç ise, başkomiserin ısrarı üzerine ikna oldu ve elindeki satırı yere atarak ağlamaya başladı. Başkomiser ise, gence bir sigara vererek sakinleşmesini sağladı.

Daha sonra polis otosuna bindirilen A.Y, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Anne H.Y. de, polis otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Olayı yakından takip eden komşuları ise, gencin daha önce de böyle girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 19:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
edi_das IP: 85.108.250.xxx Tarih : 26.03.2006 20:12:18
ne yazıkki analar el kaldırmak günümüzde moda olmuş..insamlar peygamberi mizin o güzel hadisini nasıl unuturlar anlamıyorum...CENNET ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR