7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Tecavüz olayında 3 tutuklama daha

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, babası tarafından para ve cep telefonu kontörü karşılığında başkalarına pazarlandığı ve bu ilişkilerden 8 aylık çocuğunun bulunduğu yönünde şikayette bulunan 19 yaşındaki M.K isimli kızın ifadeleri doğrultusunda 3 kişi daha tutuklandı.

Nusaybin'e bağlı Üçköy'de yaşayan 19 yaşındaki M.K., İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvurarak, babası tarafından para ve cep telefonu kontörü karşılığında erkeklerle beraber olmaya zorlandığı ve bu ilişkilerden 8 aylık bir erkek çocuğunun olduğu şikayetinde bulundu. Nusaybin Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında L.Ö., A.A., İ.A. ve S.Y. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Nusaybin Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarılan 4 kişi, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Gözaltındaki şahıslardan L.Ö., A.A. ve İ.A. tutuklanarak Mardin E tipi Cezaevi'ne konulurken, S.Y. serbest bırakıldı. 19 yaşındaki M.K.'nın 8 aylık oğluna babalık testi yapılması için mahkeme kararıyla başlatılan çalışma kapsamında son olarak gözaltına alınan 4 şahıstan da Nusaybin Devlet Hastanesi'nde kan örnekleri alındı. Olayla ilgili olarak önce kızın babası H.K. ile Ş.Ç. ve G.A. isimli şahıslar tutuklanmıştı. Üçköy'deki tecavüz olayıyla ilgili olarak tutuklananların sayısı 6 oldu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 21:04:12
Güncelleme :19 Ocak 2008 Cumartesi 21:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
boşver gitsin IP: 85.98.47.xxx Tarih : 23.01.2008 21:17:41

bi baba kızına nasıl böle bişi yapabilir.bu haberi 1 aydır duydum sıkıntıdan uyuyamıom.başkada diceğim yok.ya kafamı yicem ya bu kızına nasıl böle bişi yapabilir ya.insan olsaydı şerefli olsaydı bu şerefsizliği yapmazdı