3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Futbolcular açlık grevinde

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup takımlarından Nusaybin Demirspor'da futbolcular, açlık grevine başladı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta 15 puanla sondan 2. sırada bulunan Nusaybin Demirspor'da Kulüp Başkanı Ata Sevinç, maddi yetersizliklerden dolayı zor durumda kaldıkları gerekçesi ile istifa edince, Nusaybin Demirsporlu futbolcular, Kaymakam Ersin Emiroğlu ile görüşemedikleri iddiasıyla açlık grevine başladı. Nusaybin Demirspor Başkanı Ata Sevinç, maddi sıkıntılar yüzünden takımı bıraktığını belirterek, "İlimizi liglerde temsil eden Nusaybin Demirspor'a kimse sahip çıkmadığı için takımı artık deplasmanlara götürecek gücümüz kalmadı. İş adamlarımızdan bir türlü destek alamadık" dedi.

Kulüp Başkanı Ata Sevinç'in istifasının ardından Nusaybin Demirsporlu futbolcular, Kaymakam Ersin Emiroğlu ile görüşmek için gittikleri Hükümet Konağı'nda bu isteklerinin geri çevrildiğini ileri sürerek, bu nedenle açlık grevi kararı aldıklarını belirtti. Açlık grevine giren futbolcular, birileri takıma sahip çıkana kadar açlık grevlerini sürdüreceklerini ifade etti. Nusaybin Demirspor takım Kaptanı Abdullah Cebe, uzun süredir zor şartlar altında mücadele ettiklerini, takıma kimsenin sahip çıkmadığını söyleyerek, "Ne yerel yönetim ne de belediye ve iş adamları. Bugüne kadar hiçbir destek alamadık. Nusaybinliler bu takıma sahip çıkana kadar girdiğimiz açlık grevine devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Mart 2006 Pazartesi 21:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İbrahim Aslan IP: 81.215.101.xxx Tarih : 14.03.2006 00:33:35
Valla Takimlar iner yada çıkarlar ama bu durumda olmamalılar yazık valla bir Nısaybinli olarak ve bütün maçlarına giden bir taraftar olarak bu haberleri okuduğum zaman Çok utandım başka bir şey diyeçeğim yok Yorumu zaten belli Nasıl Nusaybin sahibsizse bu takım da öyle yazık valla ..