7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Mardinspor’da yüzler gülüyor

Mardinspor'da Yüzler GülüyorMardin Belediyesi tarafından satışa çıkarılan şehir içi minibüs hattı ihalesinden gelen 295 bin YTL ve onursal başkan Süleyman Bölünmez’in verdiği 100 bin YTL ile Mardinspor rahat bir nefes aldı. 

Geçtiğimiz günlerde maddi problemler nedeniyle maçlara çıkmama durumu söz konusu olan Mardinspor’da, maddi sorunların bir nebze de olsa aşılması ve Mardinspor’un Van Belediyespor karşılaşmasından galip ayrılması yüzleri güldürüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mardinspor Kulübü Basın Sözcüsü Davut Ayla şunları söyledi: “Uzun süreden sonra Mardinspor’da yüzlerin gülüyor olması bizleri mutlu ediyor. Van Belediyespor maçından önce Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu söz verdiği gibi şehir içi minibüs hattı ihalesinden gelen 295 bin YTL’yi kulübün hesabına yatırdı. Onursal başkanımız Süleyman Bölünmez ise her zaman olduğu gibi zor günler geçiren Mardinspor’un imdadına yetişti ve 100 bin YTL gönderdi. Esnafa ve personele olan borçlarımızı ödedik. Ligin son maçından önce futbolcularımızın peşinatlarını ödedik. Bunun sonucunda grup lideri olan Van Belediyespor maçından galip ayrılmasını bildik. Bu galibiyeti onursal başkanımız Süleyman Bölünmez’e, Mardinspor’a her zaman destek veren Mardin Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar’a, Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu’ya ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz.”

‘2 OCAK’TA KAMP BAŞLIYOR’

Mardinspor’un 2 Ocak’ta Antalya’da kampa gireceğini belirten Davut Ayla ayrıca şunları söyledi: “Kamp dönemini çok iyi geçirmemiz gerekiyor. Takıma takviye yapılması gerektiğini biliyoruz. Fakat bilindiği gibi Mardinspor herhangi bir yerden gelir elde etmiyor. Takviye konusunda maddi imkansızlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayabiliriz. Bu takıma maddi ve manevi açıdan destek olunması gerekiyor. Buradan herkese çağrıda bulunuyorum. Bu takım hepimizin, lütfen Mardinspor’u yalnız bırakmayalım.”

Burak Erdem / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 19:46:14
Güncelleme :29 Aralık 2008 Pazartesi 21:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?