3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Krosa büyük ilgi

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde Atletizm Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Atletizmi Geliştirme Projesi' çerçevesinde Kros İl Birinciliği Müsabakaları düzenlendi.

8 ayrı kategoride düzenlenen yarışa öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 10 ilçeden yaklaşık 600 sporcunun katıldığı yarışta alınan sağlık ve güvenlik önlemleri takdir topladı. Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular ile takımlar, Atletizm Federasyonu'nun 2006 yılında yapacağı bölge yarışmalarında Mardin'i temsil edecek.

Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü ve Gençlikspor Kulübü Başkanı Mehmet Fidan, sporun her yaşa uygun şekilde yapılması gerektiğinin altını çizerek, "Sporun azı kadar çoğu da zarar. Spor mutlaka kontrollü yapılmak zorundadır. Genç yaşta yaptığımız sporu, ilerleyen yaşlarda azaltmamız gerekiyor. İyi beslenmemiz lazım, beslenmeye paralel olarak egzersiz yapılmalı. Aldığımız kaloriyi harcamalıyız. Kaloriyi harcarsak organizma sağlıklı oluyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 14:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
huseyın turgut IP: 85.99.185.xxx Tarih : 17.01.2006 16:55:48
ha oyle spora da ılgı olsun bıraz hep bışlmem neylen ugrasacgınıza bırazda spor olsun yaptıgınız calısmalara ıcın tesekurler