3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Satranç'ta ödüller dağıtıldı

Mardin Belediyesi tarafından düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren satranççılar ile turnuvanın hakemlerine ödülleri ve madalyaları, düzenlenen törenle verildi.

Belediye Başkanı Metin Pamukçu'nun makamında gerçekleştirilen ödül törenine, Türkiye Satranç Federasyonu Mardin İl Temsilcisi Ercan Akbaş ve 150 kişinin yarıştığı yıldızlar, minikler, gençler ve büyükler arasında yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Pamukçu, hayatı satranca benzeterek, "Hayatta da ileri görüşlü olmadan başarılı olamazsınız, satrançta da. Tertipte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu turnuvada derece elde eden satranççıların ileride ülke çapında ve uluslar arası arenalarda da boy göstermelerini diliyorum. Bu bir zeka oyunudur. Satrancı en iyi oynayan, hayatta da en iyi yere gelir" dedi.

Belediye olarak her zaman sosyal aktivitelere önem verdiklerini belirten Pamukçu, satranç turnuvasına destek vererek 7'den 70'e herkesin bu yarışmaya katılmasına vesile olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Metin Pamukçu ile Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Beşenk tarafından dereceye girenlere madalyaları ve ödülleri takdim edildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 15:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?