30
Nisan
2024
Salı
SAĞLIK

Ağız ve diş sağlığı merkezi

Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nin tarihi eski taş binasına kurulan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Sağlık Müdürlüğü tarafından onarıma alınan tarihi binada çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hasta kabulüne başlandı. Ağız ve diş sağlığı merkeziyle ilgili bilgi veren Başhekim Kemal Kürkçüoğlu, eksiklere rağmen çalışmalara başladıklarını söyledi. Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli 15 doktorun 12 poliklinikte görev yaptığını belirten Başhekim Kürkçüoğlu, bu konuda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Şu anda merkezde sadece bir hemşireyle çalıştıklarını kaydeden Kürkçüoğlu, personel konusunu Valilik ve Sağlık Müdürlüğü'ne ilettiklerini söyledi.

Bu arada, hizmete giren Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için önümüzdeki günlerde resmi açılış töreni düzenleneceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 17:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatma ATA IP: 78.161.159.xxx Tarih : 1.04.2008 20:36:11

Sayın Kemal bey belki benimki bir yorum değil ama bu yazıyı görünce es geçmek istemedim.Sayın Kürkçü ben Adıyamanda Dt Güngör Bilgin hanıme fendiyle 8 yıl çalıştım ayrıca 1 yıl Diş labaratuvarınta staj görtüm diş hakında gerçekten çok tecrübem var ve sizinle çalışmak isterim AÖF son sınıftayım ayrıca Tıbbi sekreterlik belgem var benimle çalışmak isterseniz çok memnun olurum.Sayğılarımla