5
Mayıs
2024
Pazar
SAĞLIK

TÜGEF'ten ücretsiz sağlık taraması

Türkiye Gençlik Federasyonu (TÜGEF) Genel Başkanı Osman Gökçek, Keçiören'de vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması yaptırdı.

Türkiye Gençlik Federasyonu ile Keçiören Gençlik Derneği'nin ortak çalışmasıyla Keçiören'e bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde, TÜGEF Genel Başkanı Osman Gökçek'in de katılımıyla bir genel sağlık taraması yapıldı. Mahalle sakinlerine, ücretsiz genel sağlık taraması hizmeti getirilerek örnek bir davranış sergilediğini anlatan Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alver, bu konudaki isteğini, Türkiye Gençlik Federasyonu ve Keçiören Gençlik Derneği'ne ilettikten çok kısa bir süre sonra müspet cevap almaktan ve akabinde taramanın gerçekleşmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Büyük ilgi gören sağlık taramasında yüzlerce vatandaş kontrolden geçti. Bu arada Güzelyurt Mahallesi sakinlerinden büyük ilgi gören Osman Gökçek de muayene olarak vatandaşlara öncülük etti. TÜGEF Genel Başkanı Gökçek, konuyla ilgili olarak, "TÜGEF olarak halkın sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu tür çalışmalarımız devam ediyor. Bir anlamda doktoru vatandaşın ayağına götürüyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar vatandaşımızın menfaati için" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2006 Çarşamba 15:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?