5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Esnafa ingilizce kursu

Belediye Başkanlığı tarafından esnaflara yönelik düzenlenen pratik İngilizce Kursu ile vatandaşlara yönelik düzenlenen Arapça, Osmanlıca, Ebru ve Ney kursları için kayıtlar 30 Eylül'de sona eriyor.

Eğitim faaliyetlerine yoğun bir tempoda devam eden Çankırı Belediyesi, ÖSS hazırlık kurslarının ardından ikinci etap kurslara da start vermeye hazırlanıyor. Eğitim ve Kültür Müdürlüğü tarafından koordine edilecek kurslar esnaflara yönelik pratik İngilizce, vatandaşlara yönelik de Arapça, Osmanlıca, Ebru ve Ney kursları olarak verilecek.

Yetkililer, kurslar için vatandaşların 30 Eylül Cuma gününe kadar Belediye Beyaz Masa'ya kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, kentte yediden yetmişe tüm insanların eğitimi için çaba gösterdiklerini belirterek, "Yaz döneminde açmış olduğumuz İngilizce kursuna katılamayan esnaflarımızdan gelen talepler üzerine pratik İngilizce kursu ile yine vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Arapça, Osmanlıca, Ebru ve Ney kursları düzenliyoruz.

Farklı belediyecilik anlayışımızın gereği olarak Eğitim, Kültür ve Sanat alanlarında etkinliklerimiz, kurs ve eğitim çalışmalarımız devam edecek. Çünkü çalışmalarımızı insan merkezli faaliyetlerle sürdürüyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 17:17:20
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 03:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?