30
Nisan
2024
Salı
MAGAZİN

Kayseri'de yıldızlar geçidi

Cansız manken Vahe Kılıçarslan ve sanatçı Reyhan Karaca, özel bir firmanın pırlanta tanıtımı için Kayseri'ye geldi. Kayserili olan Reyhan Karaca memleketinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, Cansız Manken Vahe Kılıçarslan ise kadınların pırlantalardan daha değerli olduğunu söyledi.

Orijinal Design adlı pırlanta üreticisinin davetlisi olarak Kayseri'ye gelen sanatçı Reyhan Karaca ve Cansız Manken Vahe Kılıçarslan, ilgiyle karşılandı. Firma sahibi Zeki Güven, pırlantanın kadın takıları arasında en önemlisi olduğunu belirterek, "Dünya tasarım yarışmasında birincilik kazanan Dübir, şimdiki ismiyle TTS adındaki dünya çapındaki pırlanta tanıtım firmasının düzenlemiş olduğu bir tasarım yarışmasıydı. 115 ülkeden bin 500 yarışmacının katıldığı tasarım yarışmasında, bu eserler arasında birincilik kazanan eserdir. Adı papatya falıdır. Papatyanın narin yapraklarında sevgiyi aşkı merakı papatya falı adı altında simgeleyen bir eserdir" dedi.

Sanatçı Reyhan Karaca ise, "Pırlanta özellikle bayanlar için önemli bir detaydır. Süslenmenin en güzel yolu ve en güvenli yolu. Eğer güvenceli bir sertifikalı bir pırlanta alıyorsanız en güvenceli yoludur bence. Güzel kadına pırlanta gerçekten çok yakışır. Bakımlı ve güzel kadınlar için ben tercih ediyorum. A'dan Z'ye parası olup da alamayan, parası olup da pırlantayı bilmeyenler var. Parası olmayan ve ekmek. Bulamayanlar da var. O nedenle parası olup zevki sonuna kadar yaşayanlar için geçerli bence pırlanta" diye konuştu.

Sanatçı Reyhan Karaca, daha sonra tanıtım yaptığı kuyumcuda bir de şarkı söyledi. Cansız Manken Vahe Kılıçarslan ise "Pırlanta kadının bir eşyası ve bir aksesuarıdır. Ama şunu söylüyorum ki, kadınlar çok kutsaldır. Pırlantadan çok daha fazla değerlidir" şeklinde konuştu.

Bir kuyumcu dükkanında yapılan tanıtım öğle saatlerine kadar devam etti.

.
Yayın Tarihi : 16 Mart 2006 Perşembe 21:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?