24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Belediye'den 600 konteynır

Kayseri'nin Kocasinan İlçe Belediyesi'nin, ihtiyaç duyulan bölgelerde kullanılmak üzere 400 litrelik 600 temizlik konteynırı aldığı bildirildi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, temizlik hizmetlerini olmazsa olmaz olarak değerlendirdiklerini söyledi. Kayseri'yi temiz, yeşil ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek, hayatı kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Yıldız, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi sınırlarının Erciyes'ten Kızılırmak'a kadar genişlemesiyle tabii olarak Kocasinan da genişledi.

Yeni katılan bölgelerin de ihtiyacını karşılamak ve poşetle çöp toplama yapılmayan bölgelerde eskiyenleri değiştirmek amacıyla ihaleyle 70 milyar liraya 400 litrelik 600 temizlik konteynırı aldık. Haziran ayı içinde de 600 konteynır almıştık" dedi.

Temiz olmayan yerde diğer hizmetlerin fazla bir anlam taşımayacağını vurgulayan Yıldız, "Temizlik hizmetlerine önem veriyoruz. Temizlik için elimizden gelen gayreti harcıyoruz. Eskiyen konteynırları yenileriyle değiştirerek çevreyi temiz tutacak, temiz araç kullanacağız. Çevre kirliliğini, hastalık, sinek ve haşarat üremesini önlemek için poşetle çöp toplama sistemine ağırlık veriyoruz. Hemşehrilerimizin poşetli sisteme uyumu ve katkısı bizi memnun ediyor. Daha temiz bir çevre için bize destek olan, katkı sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 21:18:08
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 21:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?