3
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

'Tertemiz bir bayram yaşadık'

Kayseri'nin Kocasinan İlçe Belediye Başkanı Bekir Yıldız, son 15 yılın en temiz Kurban Bayramı'nın yaşandığını belirterek, temizlik için gayret gösteren vatandaşlara ve temizlik görevlilerine teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi Atölyesi'nde sabah düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başkan Bekir Yıldız, temizlik, fen işleri, veteriner ve park bahçeler müdürlüğü çalışanlarıyla bayramlaştı.

Bu yıl en temiz bayramın yaşandığını belirten Yıldız, "Ailenizle ve yakınlarınızla ağız tadıyla bir bayram yaşamış olmanızı ümit ediyorum. Belediye ve çalışanları şehirde yaşayan insanlara hizmet etmekle görevli olduğu için bu bayramda sizlere daha çok iş düştü. Son 15 yılın en temiz Kurban Bayramı'nı yaşadığımızı düşünüyorum. Sizlerin özverisi ve fedakar çalışmasıyla tertemiz bir bayram yaşadık. Hemşehrilerimiz adına size teşekkür ediyor ve hayırlı işler diliyorum. Vatandaşlarımız öncelikle gösterilen yerlerde kurbanlarını keserek tertemiz bir bayram yaşanmasına vesile oldu. İnşaallah her geçen gün daha temiz ve hijyenik bayramlar yaşayacağız. Hemşehrilerimizin bayramını bir kez daha tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 13:51:04
Güncelleme :16 Ocak 2006 Pazartesi 14:04:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?