15
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Temizlik araçları yenilendi

Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi, şehir merkezinde kullanılan temizlik araçlarını yeniledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, daha kaliteli, estetik ve pratik hizmet verebilmek amacıyla şehir merkezindeki temizlik araçlarını yenilediklerini söyledi. Temizlik hizmetlerini 'olmazsa olmaz' bir hizmet olarak gördüklerini vurgulayan Yıldız, her türlü yeniliği de takip ettiklerini belirtti.

Yıldız, "Temizlik, aksatmadan yerine getirdiğimiz rutin bir hizmet. Gün boyu kirlenen çevreyi sabaha kadar temizleyip, sabaha temiz bir çevre hazırlıyoruz. Avrupa'da, şehir merkezlerinin temizliği için daha modern, estetik, kolay ve verimli araçlar görmüştük. Takım halindeki bu parçaları birleştirip ekipman oluşturduk. Elemanlarımız görünümü hoş, pratik, estetik bu temizlik ekipmanını kullanmaya başladı" dedi.

Temizlik hizmetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Çapan ise süpürge, faraş, su deposu ve çöp bölümünü oluşturan 120 litrelik 2 adet kovası bulunan 4 tekerlekli arabaları şehir merkezi ve yakın bölgelerin temizliğinde kullanmaya başladıklarını söyledi.

Çarpan, "Çok pratik araçların sayısını artırmayı planlıyoruz. Temizlik konusunda bize yardımcı olan, özellikle çöp poşetlerini saatinde dışarı çıkaran vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu

.
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2005 Cumartesi 15:59:30
Güncelleme :12 Kasım 2005 Cumartesi 16:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?