1
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

İtalyan işadamı Kırşehir'de yatırıma hazırlanıyor

İtalyan işadamı Livio Tasco, Kırşehir'e yatırım yapmak amacıyla beraberinde bir heyetle gelerek Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunacak.

             

          İtalyan işadamı Livio Tasco, Kırşehir Valisi Hatipoğlu ve diğer il yöneticileri ile

İtalyan işadamı Tasco, Vali Selahattin Hatipoğlu'nu makamında ziyaret etti. Livio Tasco'nun Valilik makamını  ziyaretinde Belediye Başkanı Halim Çakır, Organize Sanayii Müdür Vekili Adil Ertuğrul ve işadamı Hasan Basri Özdamar da bulundu.

"Avrupa'nın ekonomik açıdan gelecek vaad eden ülkesi olarak Türkiye'yi görüyoruz" diyen İtalyan işadamı Livio Tasco, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunacağını belirterek şunları söyledi:

               

                Livio Tasco, Vali Hatipoğlu'dan Kırşehir hatırası olarak plaket aldı

"İşadamı Hasan Basri Özdamar ile Kırşehir'de ortak yatırım yapmak için çalışmalar yürütüyoruz. Yerel yöneticileriniz ve Kırşehir halkının yakın ilgisi beni memnun etti. Bu ilgiye teşekkür ediyorum."

Kırşehir Valisi Hatipoğlu da, "İlimizde önemli yatırımlarda bulunan Sayın Hasan Basri Özdamar ile aranızdaki dostluğun yatırıma dönüşmesini diliyorum. Bizler, il yöneticileri olarak sizlere destek olmaya hazırız" dedi.

M. Duran SÖNMEZ
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2004 Çarşamba 17:31:12
Güncelleme :27 Ekim 2004 Çarşamba 18:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?