4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Çocuklara bu eziyet neden

Türkiye Kulüpler Arası Kros Şampiyonası'nın 3. ayağı Kırşehir'de gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan minikler yarış sonunda ayakta durmakta zorlandı.

Kırşehir Petlas Fuat Karakaş Ormanlığı'nda bulunan koşu parkurunda gerçekleştirilen yarışa 12 kız ve 12 erkek takım katıldı. Bin 500, 2 bin, 3 bin, 6 bin ve 10 bin metre kategorilerinde yapılan yarışlara Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve ENKA gibi takımların sporcuları da katıldı. Eksi 6 derecede yapılan yarışlarda sporcular kendi yöntemleri ile ısınmaya çalıştı.

Bazı yarışmacılar yarışı zor tamamladı. Bitiş çizgisinde yığılıp kalan genç atletlerin imdadına ise hocaları yetişti. Hocalarının yardımı ile ayağa kalkan yarışmacılar soyunma odasının yolunu tutarken, kalkamayanlar ambulans içine alındı. Yarışmanın hemen sonunda birinci, ikinci ve üçüncülere ödülleri verildi.

Yarışmalara daha önce Erzurum ve Amasya'da yapılan 1. ve 2. etap elemeleri geçerek ilk 12'ye kalan kulüplerin yarışmacıları da katıldı. Yarışmalar için Kırşehir'e yaklaşık 800 sporcu ile 42 hakem geldi.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 17:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yurdagül nermin ayşegül IP: 212.175.112.xxx Tarih : 25.02.2008 11:39:58

bizde amasya da koştuğumuz için çok iyi anlıyoruz ama bu eziyet neden onu anlayamıyoruz sesimizi kimseye duyuramıyoruz çok zor koşullarda yarışmalara hazırlanıyoruz ama çamur dostumuzda desek parkuru geçemiyoruz neden sivası geçip türkiye şampiyonluğuna gittikte amasya da umutlarımız kırıldı sesimizin duyulmasını istiyoruz kastamonu tosya