4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kırşehirspor'da transfer rüzgarı esti

İkinci yarı için kadrosunu güçlendirmek isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Kırşehirspor, 10 futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardı..

Kulüp Sportif Direktörü Erhan Aslan, yaptığı açıklamada, Yeni Kırşehirspor'un, ikinci yarıya güçlü bir kadro ile girmeyi hedeflediğini belirterek, bu nedenle transferde hızlı ve emin adımlarla yürüdüklerini kaydetti.

Aslan, transfer çalışmaları çerçevesinde Yozgatspor'dan forvet Tarkan Özyılmaz, Küçükköyspor'dan sol kanat oyuncusu Ali Turan, Zonguldakspor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Aksoy, Kahramanmaraşspor'dan orta saha oyuncusu Adem Başaran, Gençlerbirliği ASAŞ'tan forvet Ali İhsan Yıldız, kaleci Emrah Özkan, Sol kanat oyuncusu Bilal Akın, defans oyuncusu Çağrı Gündüz, orta saha oyuncusu Yalçın, forvet Osman Dağdeviren ile prensipte anlaştıklarını ve bu futbolcuların Kırşehir'e gelerek takımın antrenmanlarına katıldıklarını belirtti.

Telekomspor'dan transfer etmeyi düşündükleri Ömer için de şartların uyuşmaması nedeniyle vazgeçtiklerini ifade eden Aslan, takıma dahil edilen ve edilecek tüm futbolcuların teknik direktör Mücahit Tarkan Yalçıntaş tarafından önerildiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 12:31:54
Güncelleme :17 Ocak 2006 Salı 14:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?