4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Y.Kırşehir transfere hızlı başladı

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Kırşehirspor, 3 futbolcu ile prensipte anlaştı..

Kulüp başkanı Recep Şanal, yaptığı açıklamada, ara transfer çalışmaları kapsamında bugüne kadar 3 futbolcu ile prensipte anlaştıklarını belirtti.

Takımın 3 Ocak'ta topbaşı yaparak ikinci yarı hazırlıklarına başladığını hatırlatan Şanal, ''Kahramanmaraşspor'dan orta saha oyuncusu Yusuf, Gençlerbirliği ASAŞ Spor'dan santrafor Ali İhsan ve İstanbul Küçükköyspor'dan orta saha oyuncusu Ali Turan ile prensipte anlaştık. Bu futbolcularla en kısa sürede resmi sözleşme imzalayacağız. Teknik direktörümüz Mücahit Yalçıntaş'ın verdiği alternatifli transfer listesindeki oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Kısa sürede ara transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız.'' dedi.

Teknik direktör Mücahit Yalçıntaş'ın Milli Takımlar Başsorumlusu Fatih Terim tarafından çağrılması nedeniyle hocasız olarak ikinci yarı hazırlıklarına Güneykent tesislerinde start verdiklerini ifade eden Şanal, ikinci yarı hazırlıklarını Kırşehir'in ardından, Nevşehir ve Antalya'da sürdüreceklerini söyledi.

Transfer çalışmalarında geleceğe yatırım yapmayı amaçladıklarını kaydeden Şanal, Ahmet Hamdi ile de yollarını ayırdıklarını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 16:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÇAĞATAY DAĞISTAN IP: 88.254.101.xxx Tarih : 28.06.2008 14:29:22

iyi bir ortasaha oyuncusuna ihtiyaç var oda gerekirse kiralık olabilir