2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Yeni Kırşehirspor kampa girdi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisinde mücadele eden Yeni Kırşehirspor, ikinci sezon hazırlıklarına Antalya'da girdiği kampla başladı.

Antalya'da kampa giren Kırşehirspor'un 14 gün boyunca kampta kalacağı bildirilirken, kampın iki aşamalı olacağını kaydeden Kırşehirspor Kulüp Başkanı İbrahim Kaya, "Kırşehirspor birinci devreyi tamamladı. İkinci devreye daha iyi girmek için Antalya'da kampa başladık. Kırşehirspor çok başarılı bir sezon yaşamadı. Bunun sebepleri ortada. Kırşehirli hemşerimizle, birlik başkanlarımızla, idari amirlerimizle birlikte yeni transferler yapıp taraftarlarımıza ikinci yarı daha güzel ve güçlü bir Kırşehirspor seyrettirmenin zevkini yaşayacağız" dedi.

Transfer sezonu 1 Ocak'ta başladığını kaydeden Kaya, "Kırşehirspor'un mali durumu ortada. Allah'ın izniyle bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız. İnşallah yurt dışındaki hemşerilerimiz bize destek vereceklerini söyledi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Klasmanda 14 maçımız var. Şu anda kamptayız ve iki aşamalı kamp yapacağız" dedi. Başkan Kaya, İki kamp arasında futbolcuların 10 günlük bir dinlenme süreci yaşayacağını da söyleyerek, yeni transferlere başladıklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 10:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sahir atabey IP: 84.57.172.xxx Tarih : 11.01.2008 13:03:41

guzel kardesim yurt disinda yardimlari bekliyoruz diyorsunuz demekle olmaz gelip toplamaniz lazim burdaki insanlar vermeye hazir bence yillardir yurt disinda yasayan birisi olarak mutlu oluruz krsehir sporu,da yukarlarda görmeyi görevinizde basarilar dilerim .sahir.