4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kırşehirspor ideal 11 peşinde

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nde mücadele verecek Kırşehirspor, Antalya kampını sürdürüyor.

2. yarı 2. etap hazırlıklarına iki günlük bayram tatilinden sonra kaldığı yerden devam eden Kırşehirspor, Antalya-Belek Atlantis Otel'de 14 Ocak' ta kampa girdi. Günde çift idmanla hazırlanan yeşil-beyazlılar, kamp programı çerçevesindeki ilk hazırlık maçını, 2. Lig B Kategorisi takımlarından Şanlıurfaspor'la yaptı.

Antalya kampını değerlendiren Kulüp Başkanı Recep Şanal, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtirken, "Günde çift idman yapmak suretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Futbolcuların birbirleri ile kaynaşması ve uyum sorunu yaşamamaları bizim için çok önemli. Hazırlık maçı bizim için önemli bir kıstas değil. Hazırlık maçları ile birlikte takım içerisinde rekabet kısmen de olsa arttı ve futbolcularımız forma noktasında yarışa girdiler. Şu anda mevcut kadro içerisinde öncelikli olarak 18 kişilik kadroyu ve daha sonra da ideal 11 oluşturma düşüncesindeyiz" dedi.

Öte yandan, geldiği günden beri birlik - beraberlik mesajlarını verdiğini ifade eden Teknik Direktör Mücahit Yalçıntaş ise son günlerde özellikle ASAŞ'tan transfer edilen futbolcularla ilgili olarak kendisine yöneltilen menajer bağlantıları ile ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu ve bu haberleri gündeme getirenleri de şiddetle kınadığını belirtti. Kendisinin her zaman ve her konuda soruya cevap verme noktasında açık olduğunu belirten Yalçıntaş, bu tip haberlerin hangi amaçla ortaya atıldığına bir anlam veremediğini söyledi.

ASAŞ'tan transfer edilen genç futbolcuların kulübe hiç kimsenin bile tahmin edemeyeceği bir ücretle geldiklerini, amaçlarının sezon sonunda da en az birkaç tanesini takıma kazandırmak ve gelecek yıl için de hazır ve bilinen futbolcuların Kırşehirspor'a daha çok faydalı olacağını vurgulayan Yalçıntaş, "Takımda şu an için kimlerin oynayıp oynamayacağı konusunda kesin düşüncemiz yok. Kamp sonunda takım şekillenecek. İkinci yarıda hedefimizi ilk üç maçı kazanmak. Bu üç maç sonunda hedefimizi netleştireceğiz. Ama şartlar ne olursa olsun taraftarımıza ilk yarıdan daha iyi bir Kırşehirspor izlettireceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 15:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?