4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Konya ticaret odası kalite belgelendi

Konya Ticaret Odası yaptığı çalışmalar sonucunda, TSE EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini teslim aldı.
Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, 1882 yılında Türkiye'de kurulan ikinci oda olduklarını, 125. kuruluş yılında kalite belgesini almaya hak kazandıklarını söyledi.
Konya'nın yatırım, üretim ve istihdam alanlarında yapılacak her türlü girişime öncülük etmeye çalıştıklarını belirten Hüseyin Üzülmez, "Konya'nın dışa açılımını daha etkin hale getirme ve üyelerimiz nezdinde iş ve ekonomi dünyası hakkında danışman kurum olma vizyonunu üstlenen odamız, hızlı ve sorunsuz hizmet verme, hizmet kalitesini sürekli kılma hedefleri doğrultusunda yaptığı çalışmalar meyvesini vermiş, ISO 9001:2000 belgesi ile kalitesini tescillemiştir" dedi.
Üzülmez, KTO'nun akredite oda unvanına sahip olduğunu ve her geçen gün hizmet kalitesini artırdığını hatırlatarak, “Oda Akreditasyon Projesine 25 Ocak 2005'de dahil olan odamız 2 kez İngiltere Odalar Birliğinden gelen denetmenler aracılığıyla denetimden geçmiştir. Denetimler neticesinde alt gruplarıyla birlikte odamıza 14 ayrı başlıkta değerlendirme notları verilmiştir. Odamızda yapılan denetlemeler neticesinde yapılan değerlendirmelerde tarafımıza Konya Ticaret Odasının hizmet kalitesi açısından Türkiye'de öncü odalardan bir tanesi olduğu bildirilmiştir. Türkiye'de bulunan 249 Ticaret ve Sanayi Odası arasından 38 akredite oda arasında yerimizi aldık" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 15:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?