4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Kenan Doğulu'ya sevgi seli

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Bahar Şenliği'nin son gününde sahne alan Kenan Doğulu, kendisini izlemeye gelen on binlerce hayranını coşturdu. 

Selçuk Üniversitesi Bahar Şenliği'nin son gününde, Alaaddin Keykubat Kampüsü Atatürk Stadyumu'nda ünlü sanatçı Kenan Doğulu sahne aldı. On binlerce kişinin doldurduğu stadyumda "Cakkıdı" parçasıyla sahneye gelen Doğulu, 2.5 saat boyunca hayranlarını coşturdu. Üniversite öğrencilerinin ve Konyalıların akın ettiği konserde Kenan Doğulu'nun dansları ilgiyle izlenirken, hayranlarından bazıları "Benimle evlen", bazıları da "Sen gönlümüzün birincisisin" yazılı pankartlar açtı. Kenan Doğulu sahneden Eurovision
Şarkı Yarışması'nda dördüncülük getiren "Shake It Up Şekerim" adlı parçasıyla ayrıldı. 

Öte yandan, konser sonrası görüşlerini dile getiren Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, on binlerce kişinin katıldığı ve coşkuyla izlediği konserin kendisini çok memnun ettiğini belirterek, "Bizim bütün çabamız, öğrencilerimizin başarılı ve mutlu olması içindir. Üniversitemizde bu konserde yaşanan coşku sadece öğrencilerimizin değil, bütün Konyalıların coşkusu haline gelmiştir. Konyalı vatandaşlarımızın da bu konserde olduğu gibi bize destek vermeleri güç katmaktadır" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2007 Pazartesi 12:51:11
Güncelleme :21 Mayıs 2007 Pazartesi 12:54:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?