6
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ

Nevşehir'de doğalgaz çalışmaları

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur'un başkanlığında 22 Mart 2006 günü Nevşehir Belediyesi'nde Doğalgaz Koordinasyon Kurulu biraraya gelerek, konuyla ilgili teknik düzeydeki değerlendirmeler ele alınacak.

Niğde-Nevşehir Doğalgaz Dağıtım lisansı sahibi de olan Niğde Nevşehir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar öncesinde 22 Mart 2006 Çarşamba günü saat 14.00'da Nevşehir Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur'un başkanlığında biraraya gelecek Doğalgaz Koordinasyon Kurulu'na yatırımcı kuruluş temsilcilerinin yanısıra MEDAŞ Müessese Müdürlüğü, Türk Telekom Müdürlüğü, Karayolları 67. Şube Şefliği yetkilileri ile Belediye Fen İşleri, İmar Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri katılacak.

Toplantıda yatırım çalışmaları ve sonrasında yapılması gereken çalışmalar ele alınacak. Nevşehir'in doğalgazdan yararlandırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu yıl sonuna kadar doğalgazın Avanos Kavşağı'na kadar getirilmesi ve daha sonrasında da kent merkezine dağıtımı hedefleniyor.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2006 Çarşamba 17:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?