6
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ

Vali, sanayicileri dinledi

Nevşehir Valisi Asım Hacımustafaoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişimleriyle Tümosan arazisi içerisinde kurulan Özel Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim faaliyetlerine başlayan fabrikaları gezen Vali Asım Hacımustafaoğlu, burada işletme yöneticilerinin sorunları dinledi. 

Özel Organize Sanayi Bölgesi'nin, Nevşehir'in ekonomik gelişimi açısından son derece önemli bir lokomotif olduğunu belirten Vali Hacımustafaoğlu, bölgenin kurulması için Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiğini söyledi. Buradaki fabrika sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Vali Asım Hacımustafaoğlu, "Nevşehirli iş adamlarının teşebbüsleriyle gerçekleştirdikleri bu yatırımın daha da büyüyeceğini düşünüyoruz. Dileğimiz buradaki alt yapı sorunlarının tamamlanarak 80 fabrikanın da tam kapasiteyle çalışmasının sağlanması. Burada emeği geçen başta Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere diğer yatırımcılarımıza da teşekkür ediyorum" dedi. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ise Vali Hacımustafaoğlu'nun Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirterek, buradaki sorunların çözümünde kendisinden destek beklediklerini iletti. Parmaksız, "Burada her zaman bizim yanımızda olan yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz bundan sonra da sık sık sanayicilerimizin sorunlarına eğileceklerini belirtti. Kendilerine bütün yatırımcılarımız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 16:59:15
Güncelleme :22 Eylül 2006 Cuma 13:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?