4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Baykal’ın adayı Ceylan

Oluşturulan alanda coşku ile karşılanan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal konuşması sırasında Bolu’da Belediye tarafından yapılan çalışmaları övgü ile dile getirirken Bolu halkını önümüzdeki yerel seçimlerde ‘sahip çıkmaya, destek vermeye’ çağırdı. Uzun bir süredir Cumhuriyet Halk Partisi’nde adaylık konusundaki tartışmaya da nokta koymuş oldu.
Baykal, açılışlar sonunda Bolu Valiliği ve CHP İl ve Merkez İlçe örgütünü ziyaret etti. CHP’de gazetecilerin ‘Adayınız kim?’ sorusu üzerine Baykal esprili bir şekilde ‘Adayımız Yüksel Ceylan değil ki’ diyerek örgütün adaylıklar konusundaki bakış açısının belli olduğunu söyledi ve, “En iyi sonucu almak istiyoruz. Aday beş kişi de olsa biri adayımız olacak ve diğer dördü küsmeyecek. En iyi olanı belirlemek istiyoruz” dedi.

Baykal’ın Mudurnu  ziyareti.Programı dahilinde ardından Mudurnu’ya geçen Baykal, ilçe girişinde vatandaşlarca karşılandı. Mudurnu CHP Üyesi Reşat Ünsal ‘ın otel açılışını yapan Deniz Baykal, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nı da ziyaret et-ti. Belediye Salonu’nda yapılan konuşmalar ardından Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet Karakaşoğlu’nu överek, Mudurnu halkının yaşadığı sıkıntılara rağmen atılımda bulunmasından memnun olduğunu açıkladı. Baykal, Mudurnu Belediye Başkan adayının Karakaşoğlu olduğunu da netleştirdi. Törende İl Genel Meclisi üyeleri DSP’li Muzaffer Kalinci ve Hulusi Diker ile 3 Kasım 2002 seçimlerinde DSP’den milletvekili adayı olan Kamuran Esen ve 3 DSP İlçe Yönetim Kurulu üyelerine rozetlerini Baykal taktı. Baykal, Mudurnu programından sonra Yurdaer Otel’de partililerle biraraya gelerek, sohbet etti.

Bolu'da Yenihayat
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2003 Cuma 15:17:04
Güncelleme :29 Temmuz 2004 Perşembe 14:12:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?