6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Güner'in sekreterine kıyak

AKP Bolu Milletvekili Mehmet Güner’in TBMM’deki sekreteri Yurdanur Aybar, Bolu Belediyesi’ne Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Bolu Belediye Başkanı AKP'li Alaaddin Yılmaz, Aybar’ın, Bolu Belediyesi’nin Ankara’daki işlerinden sorumlu olarak görevini Ankara’da sürdüreceğini açıkladı. Belediye'de biri memur kadrosunda, ikisi de belediye meclisi atamasıyla görevlendirilen 3 başkan yardımcısı olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Toplam 4 başkan yardımcılığı kadrosu bulunan belediyemize, 4’ncü başkan yardımcılığı görevini Mehmet Bey’in (Güner) sekreterliğini yapan Yurdanur Aybar’a verdik. Resmi atama yapıldı. Önümüzdeki günlerde görevine başlayacak” diye konuştu.

Yurdanur Aybar’ın, Bolu Belediyesi'nin Ankara’daki işlerinden sorumlu olacağını söyleyen Başkan Yılmaz şöyle konuştu; “Biz Yurdanur Aybar'ın Ankara’da görev yapmasını uygun gördük. Kafamızda böyle bir düşünce var. Ancak resmi prosedür henüz tamamlanmadı. Yurdanur Aybar ile birlikte bürokrasiyi bilen bir başkan yardımcımız oldu. Biraz daha rahatladık. Ayrıca Bolu için faydalı olacağına inandığımız için tercihimizle Yurdanur Aybar’ı Başkan Yardımcılığı görevine atadık.”
Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 14:25:59
Güncelleme :4 Ekim 2006 Çarşamba 14:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?