3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Çorum Başbakan'a hazırlanıyor

Çeşitli açılışlar yapmak üzere 30 Eylül 2005 tarihinde Çorum'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlamaya hazırlanan Çorum, hazırlıklara erken başladı.

Başbakan'ın programını belirlemek amacıyla Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde bir toplantı düzenlendi. Vali Hüseyin Poroy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Emniyet Müdürü İsmail Karaman, TSE Başkanı ve Çorum TSO Başkanı Kenan Malatyalı, Çosiad Başkanı Mustafa Yağlı, Çorumsiad Başkanı Zafer Kayılı, ÇESOB Başkanı Arif Erdal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Haşim Ahlatçı ile sanayici ve işadamları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas, yıllardır Çorum'un devlet imkanlarından yeterince faydalanmadığını belirterek, kendi dönemlerinde hakkettiği yatırımları aldıklarını ancak geçmiş yıllarda eksiklikleri olduğundan Çorum'a gelen yatırım ve imkanların az olduğunu ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum'a gelerek neler yapılacağını, neler yapıldığını gözleri ile göreceğini ve Çorum'a gereken desteği sağlayacağını ifade etti.

Başbakan Erdoğan'ın siyasi bir şov için Çorum'a getirilmediğini ifade eden Kafkas, "Tüm Çorumlular Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum'a gelmesini bir fırsat görüp ona göre değerlendirmeliyiz. Bu gezi sonunda Çorum çok şey kazanacak. Çorum'a neler kazandırabilir neler yapabiliriz bunun için bu toplantıyı düzenliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2005 Cuma 21:14:20
Güncelleme :16 Eylül 2005 Cuma 21:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?