8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Maliye Bakanı Çorum'da

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından geleneksel hale getirilen Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'ne katılmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte 14 Nisan 2006 Cuma günü Çorum'a gelecek olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın programı belli oldu.

Yarın saat 14.30'da özel bir uçakla Merzifon Askeni Havaalanı'na gelecek olan Bakan Unakıtan, program çerçevesinde ilk olarak Çorum Valisi Hüseyin Poroy'u ziyaret edecek. Ardından Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ı ziyaret edecek olan Unakıtan, saat 18.00'de AK Parti Çorum İl başkanlığına gelerek partililerle buluşacak. Saat 19.00'da Anitta Otel'de yapılacak olan Vergi Ödül Töreni'ne katılacak olan Unakıtan ve beraberindekiler, TSO onuruna verilecek yemeğin ardından saat 22.00'de Merzifon Askeri Havaalanı'ndan İstanbul'a hareket edecek.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a Çorum programında, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte eşi, Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Metin Kayrak, Gelir İdaresi Daire Başkanı Mehmet Utuğ, danışmanları Naci Ağbal ve Mithat Hızlı ile Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Hakan Aktürk eşlik edecek.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2006 Perşembe 11:08:44
Güncelleme :13 Nisan 2006 Perşembe 12:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?