3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

'Ömürlük icraat yaptık'

Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çorum Belediyesi'nin ömürlük icraatlar yaptığını söyledi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını inceleyen Başkan Atlamaz, her yerde bir çalışma olduğunu, Çorum'u güzelleştirmek ve modern bir kent görünümüne kavuşturmak için gece-gündüz çalıştıklarını belirterek Çorum'un bir şantiye halini aldığını söyledi.

Çorum'un hızla kabuğunu değiştirdiğini ve ileriki yıllarda artık daha bir başka olacağını vurgulayan Belediye Başkanı Atlamaz, "Çorum Belediyesi saat gibi işliyor. Her zaman vatandaşın hizmetinde ve alarmda bekliyor" diye konuştu.
Çorum Belediyesi'nin boş durmadığını ve bütün birimlerinin bir çalışma içerisinde olduğunu kaydeden Atlamaz, Bahar Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, İçeridere Bağları yolu ve Ayarık Bağları yolunda çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, bunun yanı sıra sokak aralarında da asfaltlama çalışmaları olduğunu ifade etti.

Çorum'un artık bir yenileme içersine girdiğini ve günden güne de dışarıya açıldığını belirten Başkan Atlamaz, "Biz hizmet için varız. Bu görevimizi de hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nün altyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Atlamaz, Mehmet Akif Ersoy ve Bahar Caddeleri'nin yolları genişletilerek bulvar görünümü kazandırılacağını söyledi.

Çorum'un 15-20 yıldır çözüm bekleyen sorunlarını gündemlerine aldıklarını ifade eden Atlamaz, "Şehrin tüm bölgelerinde eş zamanlı çalışma yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri borç ödediğimiz için yatırımlara yüzde 50 oranında pay ayırabiliyoruz. Personel maaşları, satın almalar, alacak takipleri tıkır tıkır yapılıyor. Belediyeye özel sektör dinamizmini dahil ederek zarar eden birimleri özelleştirdik. Hem borç ödemede, hem yeni eserler bırakmakta hem de modern bir şehirde yapılması gerekenleri yerine getiriyoruz" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2005 Cumartesi 17:57:27
Güncelleme :16 Eylül 2005 Cuma 21:22:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?