19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Çobanın intikamı acı oldu

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaklaşık 20 gün önce danası kurt tarafından parçalanan çoban, yeniden sürüsüne saldıran kurdu boğarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Osmancık'a bağlı Tekmen Köyü Saltuk Mahallesi'nde yaşayan Ayhan Menteş'in (50) sürüsüne yaklaşık 20 gün önce bir kurt saldırdı. Hayvanlara saldıran kurt, bir danayı parçaladıktan sonra kaçtı.

İddiaya göre, Ayhan Menteş önceki gün akşam saatlerinde hayvanlarını köye getirdiği sırada aynı kurt, yeniden sürüsüne saldırdı. Menteş, bir taşla vurarak sersemlettiği kurtla boğuşmaya başladı.

Boğazından kavradığı kurdu boğarak öldüren Menteş, kafasından, sırtından ve yüzünden ısırılması sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan ve ilk olarak kuduz aşısı yapılan Menteş, buradaki müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesine kaldırıldı.


aa
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2006 Cumartesi 14:43:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan başkaya IP: 88.241.138.xxx Tarih : 10.02.2007 23:56:48
benim adım hasan bende sarıalanlıyım bende orda çobanlık yaptım ama kurt hiç bana dek gelmedi yinede kurtların öldürülmesine karşıyım her zaman allahın yarattığı tüm canlııara saygım vardır bu tür olaylara biraz daha yumuşak bakmamız gerek.