24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Sokaklar kilit taşı ile kaplanıyor

Alt yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Osmancık Belediyesi, 3 kilometrelik alana kanalizasyon şebekesi döşedi. Belediye toplam 21 bin 610 metrekarelik alana kilit parke, 10 bin 553 metrekarelik alana bordur, 800 metrekarelik alana ise büyük bordur taşı döşedi.

Belediye Başkanı Serdar Kurşun, ilçede alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini ve çalışmaların tüm mahallelerde eşit olarak devam ettiğini kaydetti. Kurşun, Yeni Mahalle, Şenyurt, Koyunbaba, Cumhuriyet, Gemici mahallelerinde çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, kışa rağmen ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Serdar Kurşun, göreve geldiği günden itibaren ilk olarak çamur içerisinde bulunan sokakları kilit taşı ile döşeyerek çamurdan kurtardıklarını ve tüm sokakların kilit taşı ağıyla örüleceğini ifade etti. Vatandaşların çamur savaşına son verdiklerini belirten Kurşun, belediyenin gelirleri ölçüsünde çalışmalarını sürdürdüklerini, gelecek yıl cadde ve sokaklardaki çalışmaların daha da hızlanacağını kaydetti.

Serdar Kurşun, ilçe içerisinden geçen İstanbul - Samsun karayolunun şehir geçişinde düzenleme yaparak bu yolu Karayollarından alarak bulvar haline getirdiklerini kaydetti. Osmancık'tan geçen çevre yolunun Baltacı Mehmet Paşa Bulvarı olarak düzenleneceğini belirten Kurşun, İstanbul - Samsun karayolunun şehir geçişinde çevre düzenlemelerine başladıklarını, karayolları ile yolun belediyeye devri konusunda görüşmelerin sürdürüldüğünü ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 16:58:44
Güncelleme :13 Temmuz 2006 Perşembe 12:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?