18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Osmancık'a modern hayvan pazarı yapılacak

Osmancık Belediyesi, modern bir hayvan pazarı yapacak. Yirmi gün gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanması planlanan hayvan pazarı, Kurban Bayramı’na yetiştirilecek.

Daha önce şehir merkezine yakın bir yerde bulunan hayvan pazarının sağlıksız bir ortama sahip olduğunu belirten Osmancık Belediye Başkanı Emin Serdar Kurşun, "Yeni pazarı, ilçemize yakışır, kent merkezi dışında ama kentten kopuk olmayan bir yerde inşa ediyoruz" dedi.

Osmancık'ın modern ve sağlıklı bir hayvan pazarına ihtiyacı olduğunu belirten Kurşun, "Göreve geldiğimiz günden beri sürekli olarak yeni havyan pazarı inşası için yer arayışımızı sürdürdük. Çeşitli alternatifleri değerlendirerek şimdiki yeri hayvan pazarı için ruhsat alınabilecek en uygun ve gelişmeye açık bir alan olduğu için tercih ettik. İlçemiz halkının sağlıklı ve daha rahat bir ortamda yaşamasını öncelikli çalışmalar arasında görüyoruz. İlçemize ekonomik olarak katkılar sağlayabilecek alternatif projeler üretme gayretindeyiz. Tüm çalışmalarımızı ilçemiz halkının ekonomik refahının en üst seviyeye çıkması için sürdürüyoruz" diye konuştu. Kurşun, oto galericilerinin ve sanayi esnafının da görüşlerini ve önerilerini dikkate alarak, yeni hayvan pazarının yanındaki boş alanda oto pazarı kurmayı düşündüklerini kaydetti.

İsmail Kabakdere - Kenthaber / Osmancık
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2005 Pazartesi 12:12:17
Güncelleme :7 Nisan 2005 Perşembe 15:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet GÜLEY IP: 78.186.3.xxx Tarih : 1.12.2008 16:26:01

bence hiç ıyı olmamıs insallah digerlerı güzel olur