18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

İmam Hatipliler iftar yemeğinde buluştu

Giresun Ve İlçeleri İhl Mezunları Ve Mensupları Vakfı’nın (Gimev) düzenlediği iftar Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

Gimev yetkilileri, her yıl değişik ilçelerde düzenlenen iftarımız bu sene de Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldığıni bildirdi.

Yetkililer, "İstanbul’da ve değişik illerde bulunan mezun ve mensuplarımızı İstanbul’un yoğun trafiğine rağmen bir araya getirmekten memnunuz. Bu memnuniyetimizi bizimle paylaşan ve bizi yalnız bırakmayan ve iftara icabet eden herkese teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi vakfımız mezun ve mensuplarımızı bir araya getirmekle kalmıyor. Her yıl 100’e yakın öğrencimize çeşitli kaynaklardan burs sağlıyoruz. Bu sene de burslarımız devam edecek. Ayrıca her yaz Kümbet ve Bektaş yaylalarında bir araya geliyoruz. İstanbul ve Adapazarı’nda piknikler yapıyoruz. Bize bugüne kadar ulaşamayan arkadaşlarımızı , hocalarımızı ve tüm sevenlerimizi Gimev çatısı altında buluşmaya çağırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İftara katılan Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Çağrıcı ve Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Tekiroğlu da birer konuşma yaparak bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini ve kendilerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını belirterek Gimev'e çalışmalarında başarılar dilediler.

İftar sonrasında bu yerin tahsisinde katkıları bulunan Bağcılar Belediye başkanı Feyzullah Kıyıklık ve Başkan Yardımcısı Lokman Çağrıcı’ya ve her zaman desteğini esirgemeyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a da teşekkür edildi.

İbrahim Balcıoğlu - Kenthaber / Giresun
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 10:09:43
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 16:20:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Necat AKSU IP: 85.96.24.xxx Tarih : 29.10.2005 23:05:15
Bende acizane olarak bahse konu yemeğe Giresin İmam-Hatih 1986 mezunu olarak katıldım. muhteşem bir yemekte, 20 yıldan beri görmediğim arakdaşlarımı gördüm, yatılı olarak pansiyondan tanıdığım diğer kardeşlerimizle buluşma ve sohbet etme imkanımız oldu, bu yemeği düzenleyen ve organize eden tüm abileremizden Allah razı olsun diyor, bu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırılmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun... Necat AKSU- polis memuru.