4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Orman Müdürlüğü'nden seminer

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü'nde işletme müdür yardımcıları ve şeflerine yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Orman Bölge Müdürü Ahmet İpek, seminerde yaptığı açıklamada, 14-16 Mart tarihleri arasında işletme müdür yardımcıları ve şeflerine yönelik olarak seminer gerçekleştirildiğini söyledi. İpek, seminerde işletme müdür yardımcılarına ve şeflerine, planlama ve proje, işletme pazarlama, makine ikmal, kadastro mülkiyet, silvikültür, koruma, orman zararlılarıyla mücadele, İdari Mali İşler Şube Müdürlükleri, Sivil Savunma uzmanlığı ve hukuk müşavirliği konularında eğitim verildiğini dile getirdi.

Hizmet içi seminerlerin kendileri açısından büyük öneminin bulunduğunu aktaran İpek, "Devlet Orman İşletmeleri, ormanların imar ve ihyasını yapmak, korumak, tekniğine uygun olarak süreklilik prensibi içinde işletmek, Amenajman ve işletmecilikle ilgili her türlü plan ve projeyi yapmak, yol şebeke planlarına uygun olarak orman yolları yapmak veya yaptırmak, bunların bakımını yapmak, işletme işleriyle ilgili tesisleri yapmak gibi önemli bir misyonu vardır.

Çalışanlarına zaman zaman hizmet içi eğitimler vererek, kendilerinin edinecekleri bilgi birikimini görev yerlerde uygulamaya sokmalarını ve verimli çalışmalarda kullanmalarını sağlıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mart 2006 Cuma 17:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?