18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

İşçi geliştirme semineri

Türkiye İş Kurumu Karabük İl Müdürlüğü tarafından, Yücel Huzurevi ile Bulak Çocuk Yuvası'nda çalışan 19 kişi için "İşçi Geliştirme Semineri" düzenlendi.

3 gün süren İşçi Geliştirme Semineri'nin tamamlanmasıyla kursiyerlere, düzenlenen törenle sertifika verildi. Yücel Huzurevi'nde düzenlenen sertifika törenine Karabük Valisi Cemalettin Sevim, Vali Yardımcıları Cemal Hüsnü Kansız, Baha Başçelik, Türkiye İş Kurumu Karabük İl Müdürü Ferudun Karataş, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kabuller katıldı.

İş-Kur Karabük İl Müdürü Ferudun Karataş, sürekli gelişmekte olan bir kurum olduklarını söyleyerek, "Bu anlamda sektörlerin tamamına hizmet sunabilmek amacıyla faaliyetlerimizi her geçen gün çeşitlendiriyoruz. Faaliyetlerimizden biri de işveren ile işçinin birbirini anlamasına yönelik çalışmalardır. Bu anlamda işçi geliştirme semineri düzenledik. Bu seminer sonunda hem yaşlılarımız hem çocuklarımız hem de burada hizmet veren arkadaşlarımız biraz daha gayretli olacaklardır. En azından hizmetleri daha kaliteli sunacaklardır" dedi.

Vali Cemalettin Sevim ise, bu tür seminerlerin büyük yararlar sağladığını söyleyerek, "Huzurevi ve çocuk yuvasında çalışan işçi kadrosundaki arkadaşlarımız eğitime tabi tutuldu. Bu semineri başarıyla tamamlayan personelin, bundan sonra daha iyi ilişkiler kuracağına inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından semineri başarıyla tamamlayan 19 kişiye sertifikaları verildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Mart 2006 Cumartesi 15:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?