18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

'KOSGEB veri tabanına kaydolun'

Esanfların KOSGEB'in desteklerinden daha fazla faydalanabilmesi amacıyla imalatçıları tespit ederek, KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları konularında Zonguldak ve Karabük'ün işbirliğine gitme kararı aldı.

Karabük'te esnafların KOSGEB desteklerinden daha fazla faydalanması için KOSGEB Karabük Sinerji Odağı Sorumluları Adnan Taşlıyan ve Kenan Aydoğdu ile KOSGEB Zonguldak Bölge Sanayi Geliştirme Merkezi Müdürlüğü Uzmanlarından Serhat Saygın Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen ile Karabük'te KOSGEB veri tabanına kayıt olmamış imalatçıları tespit ederek, KOSGEB veri tabanına kayıt olmalarını sağlamak için işbirliği yapma kararı aldılar. Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, kentte birliğimize kayıtlı esnafların KOSGEB kredilerinden daha fazla yararlanabilmesi için yetkili arkadaşlarla işbirliği içinde çalışmalar başlatıdığını söyledi.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Tümen, şu açıklamalarda bulundu: "Karabük'teki İmalatçı Esnafın KOSGEB Kredilerinden daha fazla yararlanmalarını arzu ettiklerini söyleyerek, "Bu çerçevede konunun uzmanı arkadaşlarımızla esnaflarımızı ziyaret ederek, kredi almaları konusunda şartları değerlendiriyoruz. KOSGEB kredilerinin Karabük'teki esnaflar için çok iyi imkanlar sunuyor. Bu imkanlardan yararlanmaları imalatçı esnafımızın yararına olacaktır. Bu işbirliği çerçevesinde Esnaf Veri Tabanı oluşturma çabalarımız devam etmektedir."

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 18:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nafiz doğan IP: 88.228.224.xxx Tarih : 18.09.2008 22:52:09

imalatçı esnaf olarak esnafları kollayan ve destekleyen koskeb olduğu için çok sevindim allah razı olsun esnafın akasında destekleyici bir güç var hizmetlerinizin daim olması dileğiyle sizlere kolay gelsin..