18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

KÖYDES'te ilk meyveler alınıyor

Hükümet tarafından başlatılan KÖYDES Projesi meyvelerini vermeye başladı. Hükümet tarafından "içme suyu ve yolu olmayan köy kalmayacak" parolasıyla hayata geçirilen ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri vasıtasıyla yürütülen KÖYDES Projesi çerçevesinde Karabük'ün Eskipazar İlçesi'ne bağlı Doğancılar ve Karaören Köyleri içme suyu şebekesi tamamlanarak hizmete girdi.

Açılış törenine Karabük Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, AKP Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Hasan Bilir, Eskipazar Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Karabük ve Eskipazar Belediye Başkanları, Daire Müdürleri ve köy halkı katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Vali Dr. Said Vakkas Gözlügöl, KÖYDES Projesi ile ilgili bilgiler vererek, "Bu proje kapsamında köylerimizin içme suyu ve yol ihtiyaçlarını karşılayacağız. Valiliğimizce Vali Yardımcımız başkanlığında oluşturulan bir kurul bu çalışmaları bir plan dahilinde takip ediyor. İnşallah yakın bir zamanda içme suyu ve yolu olmayan köyümüz kalmayacak. Projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 14:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?