18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

47 noktaya yön levhası

Karabük Belediyesi tarafından, Kent Bilgi Sistemi'nin altyapısını oluşturmak amacıyla şehir merkezindeki cadde, sokak ile mahallelerde bilgi yön levhaları yerleştirilmeye başlandı.

Projedeki amaçlarının adreslerdeki karmaşayı önlemek, hizmetin akışını hızlandırmak ve pratik hale getirmek olduğunu söyleyen Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, "Vatandaşlarımıza adres bulma kolaylığını sağlamak ve Kent Bilgi Sistemi'nin altyapısını oluşturmak amacıyla bilgi ve yön levhası olmayan yerlere yeni levhalar konulacak. Bu sayede vatandaşlarımız ve dışarıdan gelenler adres bulmakta zorluk çekmeyecekler" dedi.

Karabük'te 47 noktaya 222 adet bilgi ve yön levhası takılacağını da söyleyen Erer, "Böylece ilimize dışarıdan gelen misafir ve vatandaşların hastane, gar, otogar, belediye, valilik gibi önemli noktaların bulunmasına yardımcı olacak ve trafik akışının da rahatlaması sağlanacak. Bilgi ve yön levhalarının montajına şehir girişi ve KARDEMİR girişinden itibaren başlandı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 15:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?