18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Gözlügöl: Bu toprakları sizlere borçluyuz

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 tarihinde Mareşallik ve Gazi unvanının verilişinin yıldönümü nedeniyle her yıl kutlanan Gaziler Günü Karabük'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Vali Dr. Said Vakkas Gözlügöl’ün Gaziler Günü nedeniyle Karabük Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulunu makamında kabul etmesi ile başlayan törenler Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması ile devam etti.

Vali Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Akman, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, daire müdürleri, askeri erkan, gaziler ve yakınlarının katıldığı törenin ardından, Vali Gözlügöl ve beraberindekiler Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ettiler.

Burada gaziler ile bir müddet sohbet eden Vali Dr. Said Vakkas Gözlügöl, gazilerimizin her zaman yanında olduğunu ifade ederek “Sizleri hiçbir zaman unutamayız. Bu ülke topraklarında rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşıyorsak, bunu sizlere ve aziz şehitlerimize borçluyuz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 12:48:12
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 16:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?