18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

'S' plakasına oda kaydı şartı

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, oda kaydı bulunmayanların servis taşımacılığı yapmak amacıyla verilen 'S' plakasını alamayacaklarını söyledi.

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı ve servis taşımacılığı yapan ancak Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Umumi Servis Araç İşletmecileri Odası'na kayıtları bulunmayan bazı kişi ve şirketlerin 'S' plakası almak için müracaatta bulunduklarını söyledi.

Tümen, bu müracaatlar sonrasında Karabük, Safranbolu, Yenice, Eskipazar, Ovacık ve Eflani Şoförler ve Otomobilciler odaları başkanları ile Karabük Umumi Servis Araç İşletmecileri Odası Başkanı'nın katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Kendi şirketlerinin personelini taşıyanlar, kendi okul ve dershanelerinde eğitim gören öğrencileri taşıyanlar 'S' plakası alabilir.

Ancak bunun dışında servis taşımacılığı yapanların 'S' plakası alabilmeleri için Umumi Servis Araçları İşletmeleri Odası'na veya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na kayıtlı olmaları gerekmektedir" dedi.

Tümen, kendilerine "S" plaka almak için başvuranların bu özellikleri taşımamaları nedeniyle kabul edilmediklerini dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 16:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sanal d IP: 88.231.153.xxx Tarih : 29.04.2008 14:05:03

ne alaka bu söförler odasına kayıt nasıl yanı ben kendı adıma bır servıs aracı alıp o araca s plaka alamamı yanı cok sacma bır uygulama bence 23 yasındayım askerden gelınce bu ısı yaparım dıye dusundum aracı bıle almıstık ama oda kaydım yok dıte yapamadık iş te yok su anda bıze