18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yeni yıla yeni otobüsler

Karabük Belediyesi'nin, halka daha iyi hizmet vermek amacıyla, toplu taşıma araçlarının yenilenmesi yönündeki çalışmaları devam ediyor.

Öğlebeli, Aydınlıkevler ve Karabük Mahallesi hattında çalışan eski model otobüsün yerine yeni model otobüs konulması nedeniyle, Karabük Belediyesi önünde tören yapıldı. Törende bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, "Şehir içi toplu taşıma hizmetlerinde kullanılan ve eski olan otobüslerin seferden kaldırılarak yeni otobüslerin hizmete sokulması konusunda, özel halk otobüsü işletmecilerimiz çok duyarlı davranıyor. Bu duyarlılıklarından dolayı halk otobüsü işletmecilerimize teşekkür ediyorum. 50 kişi yolcu kapasiteli, 2006 model olan ve bugün hizmete girecek Öğlebeli-Aydınlıkevler ve Karabük mahallesi özel halk otobüsünün hayırlı ve uğurlu olmasını, kazasız yolculuklar yapmasını diliyorum" dedi.

Başkan Erer, halkın rahat ve konforlu bir şekilde şehir içi seyahatlerini sağlamak amacıyla eski otobüslerin yenileriyle değiştirilmesi çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.
Belediye denetiminde çalışan özel halk otobüslerinin tamamı, 2006 yılı Mart ayına kadar yenilenmiş olacak.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 17:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?