18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yollar genişliyor

Karabük'ün Kayabaşı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, yol genişletme ve görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkım çalışmaları sürüyor. Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Fevzi Çakmak Lisesi ve ilköğretim okullarının önünden geçen yolda genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Erer, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde görüntü kirliliği yapan binaların tamiri ile yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan binaların yıkılmasının yanı sıra yol genişletme ile mahallede düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Erer, "Bütün mahallelerimizde görüntü kirliliği ve tehlike arz eden binaların tamiri veya yıkımı ile çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyoruz. Yollar, kalbimize kan pompalayan damarlar gibidir. Damarlar kanı taşımazsa kalp durur. Bu nedenle yola özellikle önem veriyoruz. Yollar vazgeçilmezlerimiz arasındadır. Onun için Karabük'ün can damarı olacak olan ve hızla büyüyen Organize Sanayi Bölgesi'nin yolu bizim olmazsa olmazlarımız arasında. Şehir içinden Kayabaşı mevkiinden ulaşılan OSB'nin yolunu genişletmek için çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir ve kardeşlerinin, kendilerine ait ve atıl durumda olan 12 evi yol genişletmesi için belediyeye hibe ettiğini kaydeden Başkan Hüseyin Erer, "Hiçbir ücret ödenmeden verilen bu 12 ev yıkılarak OSB yolu genişletildi ve çift şeritli hale getirildi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 12:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?