5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Güloğlu memleketinde fırtınalar estirdi

Ünlü sanatçı Davut Güloğlu, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde bir halk konseri verdi. Güneysu Belediyesi'nin konuğu olarak memleketi Rize'ye gelen ünlü sanatçı Davut Güloğlu, akşam saatlerinde Güneysu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde halka açık ücretsiz bir konser verdi.

Güneysu Belediyesi tarafından organize edilen konsere, binlerce Güneysulu müziksever katıldı. Güloğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum yeri olan Güneysu İlçesi'nde verdiği konserde söylediği parçalarla, herkesi coşturmayı başardı.

Güloğlu, geçtiğimiz günlerde Rize konserlerinden para aldığı için kendisini eleştiren İsmail Türüt'ü sahneden hayranlarına şikayet etti. Güloğlu, "Rize konserinden şu kadar aldı bu kadar aldı şeklinde açıklamalar oldu. Ben Rize'ye bir lira almadan geliyorum. Benim büyüğümdür. Yine saygı gösteriyorum. Çünkü ağabeyim yaşındadır. Ona, cevabı onun yaşındaki insanlar verebilir. Ben haddimi aşarsam terbiyesizlik olur. O yüzden aşmak istemiyorum. Bir insan çok güzel meyve verdiği zaman taşlanır. Beni başkaları taşlasa üzülmem ama kendi içimizden olunca çok üzülüyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2005 Pazartesi 11:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan şanda IP: 85.102.147.xxx Tarih : 18.09.2005 14:52:00
rize çok güzel bir yer davut güloğluyuda öpüyorum selamlar