8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Kayıp genç otelde çıktı

Rize'de 5 gündür kendisinden haber alınamayan gencin, Açık Öğretim sınavlarına hazırlanmak için 5 yıldızlı bir otele yerleştiği öğrenildi.

İlginç kaybolma olayında, Cemil Kayış (26) isimli genç yaklaşık 1 hafta önce evinden çıkarak akşam eve dönmedi. Bunun üzerine ailesi Tophane Karakolu'na başvurarak Kayış'a ulaşamadıkları ve kaybolduğu yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine Kayış'ın aranmasına başlanıldı. Kayış geçtiğimiz Cumartesi günü Rize Dedeman Otel'de bulundu. Kayış, Açık Öğretim sınavlarına hazırlanmak için otele yerleştiğini ve derslere yoğunlaşmak için telefonunu kapattığını, hiç kimseyle iletişim kurmamaya gayret gösterdiğini söyledi.

Ailesinin ve sevenlerinin yüreğini ağzına getiren genç öğrenci, "Devlet memuru olarak çalışıyorum. Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Dört yıldır birinci sınıfı geçemiyorum. Mesleğimde terfi edebilmem için bu okulu bitirmem çok önemli. Derslerime yoğunlaşmam gerekiyordu.

Bunun için gündelik işlerden uzaklaşarak rahat bir ortama yerleşmem gerekti. Telefonumu kapatarak Dedeman Otel'e yerleştim ve ders çalışmaya başladım. Bu arada kimseyle görüşmedim. Beni çok merak etmişler. Sınavımda iyi geçti" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 10:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?