19
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

İtalya ve Fransa'ya gidiyor

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Adnan Sakoğlu, Yurtdışı Teknik İncele Gezisi'ni, 19-24 Kasım tarihleri arasında İtalya ve Fransa'ya yapacaklarını söyledi.

STSO Ekim ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Hasan Koç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda yönetim kurulu faaliyetleriyle ilgili söz alan STSO Başkanı Adnan Sakoğlu, Yurtdışı Teknik İncele Gezisi hakkında bilgi verdi ve işadamlarına, Samsunspor'a destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri STSO Yurtdışı Teknik İnceleme Gezisi'nin bu yıl 19-24 Kasım 2005 tarihleri arasında İtalya ve Fransa'ya yapılacağını belirten Adnan Sakoğlu, geziye, AK Parti Samsun Milletvekilleri ile birlikte 90 kişinin katılacağını açıkladı.

Gezinin son 2 gününün Fransa'nın Nis kentinde geçirileceğini ifade eden Sakoğlu, gezi programının henüz tam olarak kesinleşmediğini, kesinleşince üyelerine bildireceklerini kaydetti.

Uzun süredir üzerinde durdukları makro projelerden birisi olan ihtisas fuarı projesinde son noktaya gelindiğini dile getiren Sakoğlu, "Ramazan bayramından sonra Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda seçilen heyet Samsun'a geliyor. Burada görüşmeler yapacağız. Yer konusunda bir karar vereceğiz" dedi.

İşadamlarına, Samsunspor'a destek olmaları yönünde çağrıda bulunan Sakoğlu, "Samsunspor bir marka. Samsunspor, Samsun'un malı, kimsenin malı değil. Özellikle sporda futbol, şehirlerin tanıtımı için çok önemli. Samsunspor'un Süper Lig'de olması çok önemli. Samsunspor'un Süper Lig'de olması için de Samsunlu işadamlarının, tüccarın ve halkın destek verme mecburiyeti var, sorumluluğu var.

Değişik zamanlarda değişik yönetimler orada görev yaptı. Bunların doğrusu yanlışı tartışma noktası olmamalı. Burada önemli olan Samsunspor'un yaşamasıdır. Şu anda Samsunspor Yönetim Kurulu, kulübe ekonomik olarak katkıda bulunmak için eşya piyangosu düzenledi. Benden de bu konuda destek istediler. Onun için meclis üyelerimden rica ediyorum. Bu taşın altına hepimiz elimizi koyalım. Lütfen sahip çıkın. Lütfen destek verin" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 20:26:55
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 20:32:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk.c eski oda uyesi IP: 85.96.94.xxx Tarih : 1.11.2005 13:27:16
Neyin incelenmesi lazimki inceleme gezisi adi altinda cikis yapiyorsunuz yurt disina.. Neden gezi demiyorsunuz.. vaya bayram sonrasi stres atma gezisi demiyorsunuzda inceleme gezisiymis.. birakin bu isleri siz onu kulahima anlatinda belki o size inanir.. Odanin her yil oldugu gibi bu yilda fazlalik parasi var bunuda siz harcamakla mukellefsiniz.. Oda baskani olarak uyelerinize soruyormusunuz derdiniz varmi veya ihtiyaclarinizi devletten nasil almaniza yardimci oluruz diye kendi aranizda bir toplantimi yaptinizda tum bu isleri bitirdiniz simdikde yurtdisindaki avrupali ODA larin sorunlarinami el atmak icin inceleme seyahati yapiyorsunuz...ben yurt disindaki oda uyelerinin urumlarinin bizde cok coook ustun olduklarini biliyorum ve devletle islerinide oda baskanlari direk muhatap alarak hallediyorlar BIZDEKILERDE SADECE INCELEME VE INCELEME SEYAHATLERI HARICINDE YAPILAN HIC B I R SEY YOOOK MAALESEF....KALKINMADA ONCELEIKLI ILLER ARASINDA KACINCI SIRADAYDIK ??? KAC TANE 30 ISCI VE DAHASI CALISTIRILACAK ISYERLERI ACILDI?? BUNLAR ICIN NE GIBI COZUM BULACAKSINIZ AVRUPA GEZISINDE MERAK EDIYORUM.. :)) :) :)