5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Marka Yolculuğu Samsun'u yıldızlaştıracak

Samsun Valiliği İl Özel İdaresi'nce hazırlanan "Samsun Valiliği Marka Yolculuğu Projesi"nin AB Yerel Kalkınma Girişimleri Hibe Programı'ndan hibe almaya hak kazanmasının ardından başlatılan tanıtım çalışmaları hızla sürüyor. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Adnan Sakoğlu ile birlikte yaptığı ortak yazılı açıklamayla, STSO Meclis üyelerini, meslek komitesi üyelerini, yönetim kurulu üyelerini, sanayici ve işadamları ile ilçe oda ve borsa başkanlarını 27 Eylül 2006 tarihinde saat 13.00'te STSO Meclis toplantı salonunda yapılacak "Hedef Gruplarla Buluşma Toplantısı"na davet etti. Karanfil, insanların tutkuyla bağlanacakları, karlı ve başarılı çalışmaya imza atmanın yolunun birlikteliklerden, farklılıkların bir değer olarak sunulacağı stratejilerden geçtiğini kaydederek, Samsun şehrinin marka yolculuğunda iş çevresiyle bunu başarmayı amaçladıklarını ifade etti. Gelecek öngörülerinin yalnızca hedef kitlelerin beğenilerine göre değil, hayallerine göre de şekillenmesi gerektiğine, Samsun'un yıldız stratejilerini oluşturacak "Marka Yolculuğu" yaklaşımıyla daha çok tercih edilen bir Samsun oluşturmayı hedeflediklerine değinen Karanfil, "Başarımızın temeli birlikteliğimiz olacak" dedi. 

Karanfil açıklamada, "İlerleyen günlerde Samsun'u yıldız yapacak, marka yapacak stratejilerde buluşmak istiyoruz. Bu stratejilerin en uygun olanlarını birlikte değerlendirip, Samsun'u topyekun markalarımızla, marka değerimizle yıldız yapmaktan, büyük başarılara birlikte imza atmaktan heyecan ve mutluluk duyacağız. Bu çerçevede Samsun Şehrinin Marka Yolculuğu Projesi kapsamındaki faaliyetlerle ilgili Samsunlu işadamlarımızla proje yönetimi arasında karşılıklı bilgi alışverişini ve birlikte hareket etme becerisini sağlamak zorundayız. Toplantının daha verimli geçmesi için toplantıya katılacak işadamlarımızın ön çalışma yapması çok faydalı olacaktır. Samsun'u yıldızlaştırmalıyız" çağrısında bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 12:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?