5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Spor tesisi Ağustos'ta bitiyor

İlkadım Belediyesi tarafından yaptırılan ve gençlik merkezi olarak hizmet verecek olan Mete Adanır Spor Tesisleri, Ağustos ayında tamamlanacak. 

Kadıfekale Mahallesi'nde 4 bin 183 metre kare alan üzerinde yapılan Mete Adanır Spor Tesisleri'nin çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ağustos ayında tamamlanacak olan spor tesisinin, Samsun adına önemli bir değişim ve yatırım olduğunu söyledi. 

Tok, "İlkadım Beldesi'nde başlayan değişim, özellikle bugüne kadar gelişimden uzak kalan Bulvar üstü mahallerimizde devam etmektedir. Gençlik Merkezi statüsünde oluşan spor kompleksimiz, beldenin kalkınması adına çok önemli olacak. Gençlik merkezi olarak hizmet verecek olan tesisimiz, çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirmeleri, kendilerini yetiştirmeleri açısından da çok önemli" dedi.

 İnşaatı devam eden Mete Adanır Spor Tesisleri'nde basketbol ve voleybol karşılaşmaları oynanabilecek. Minder sporları salonu ile masa tenisi salonlarının da bulunacağı tesiste, 500 kişilik tribün, kafeterya ve jimnastik salonları yer alacak.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 22:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?