5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Atakum Belediyesi'nden 23 Nisan şenliği

Samsun'da, Atakum Belediyesi tarafından 23 Nisan Haftası dolayısıyla "Atakum Belediyesi Çocuk Şenliği" kapsamında beldede bulunan ilköğretim okullarında çizgi film gösterimi yaptı.
Bayındır ve Denizevleri İlköğretim Okulları'ndan başlayan sinema gösterimine öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, çizgi filmi öğrencilerle birlikte izledi.

Atakum Belediyesi olarak 23 Nisan Haftası'nı ilköğretim öğrencilerine çizgi film gösterimi yaparak kutlamayı planladıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Bu bayram çocuklarımızın. Atatürk'ün sizlere armağan ettiği bu bayramın kıymetini ve anlamını bilin. Biz de sizin gibi bu sıralardan geçtik. Yarın belki bizim yerimizde sizler olacaksınız. Bunun için iyi öğrenin" dedi.

Atakum Belediyesi'nin 23 Nisan Haftası dolayısıyla okullarda çizgi film gösterimi yapmasından çok memnun olduklarını dile getiren Bayırdır İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Okan Bayramoğlu, "Başkanımızı bu güzel düşüncesinden dolayı kutluyorum. Çocuklarımızın unutulmayarak böyle bir organizasyonun düzenlenmesi bir eğitmen olarak bizi mutlu etti. Sinemaya gidemeyen öğrencilerimiz var. Belediyenin bu etkinliği sayesinde çocuklarımızda en son çıkan çizgi filmleri izleme fırsatı buldu" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2006 Perşembe 11:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fikret sarıçam IP: 81.213.192.xxx Tarih : 18.03.2007 22:51:44
ben denizevleri ilköğretim okulunda okuyorum 3. sınıfa gidiyorum lütfen bizim okulumuzu da internete çıkarın