5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kaldırım: Önceliğimiz gençler

Samsun'un Gazi Belediyesi Başkanı Süleyman Kaldırım, hayata geçirdikleri tüm projelerde önceliği gençliğe verdiklerini söyledi. 

Gazi Belediyesi Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet vermeye başlayan Gazi Dershanesi'ni ziyaret eden Süleyman Kaldırım, burada öğrencilerle nasihatlerde bulundu. Gençlere ve eğitime büyük önem verdiğini ve bu anlamda tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Başkan Kaldırım, öğrencilere çok çalışmaları halinde ancak başarıya ulaşabileceklerini söyledi. Ders öncesi bir sınıfa giren Başkan Kaldırım, öğrencilerle sohbet ederek dersleri hakkında bilgi aldı. ÖSS sınavına hazırlanan öğrencilere, "Önünüzde 8-9 aylık bir zaman kaldı. Çok çalışmalı ve başarılı olmak için elinizden geleni yapmalısınız" dedi. 

Gazi Belediyesi olarak gençleri çok önemsediklerinin altını çizen Kaldırım, "Bu anlamda hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde, gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızda önceliği gençlerimize vererek geleceğimize katkıda bulunduk. Bu katkılarımızı Gazi Dershanesi ile sürdürdük. Size sadece bu imkanları değerlendirmek kalıyor. Sizlere inanıyoruz, başaracaksınız ve beldemizden ÖSS şampiyonları çıkartacağız" diye konuştu. 

Bir öğrencinin, "Başarımızı ödüllendirecek misiniz?" şeklindeki sorusuna gülerek cevap veren Başkan Süleyman Kaldırım, "Anlaşılan hedefleri büyük olan bir öğrenci topluluğuyla karşı karşıyayım. Siz başarılı olun, gurur kaynağımız olun, bizde yanınızda olalım" diye cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 16:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?